ANETARESIMET

Shoqata e semundjeve te rralla kerkon te krijoje nje komunitet te forte te organizatave te pacienteve dhe te njerezve qe jetojne me semundje te rralla.

Qellimi eshte krijimi i nje komuniteti me njeres te perkushtuar te cilet kane problematika te ngjashme, dhe per te forcuar zerin e njeresve qe jetojne me semundje te rralla ne Shqiperi dhe Europe.

PERFITIMET E ANETARESIMIT

  • Do bashkohen ne nje komunitet te gjithe pacientet
  • Do perfaqesohen ne institucionet kryesore te Shqiperise dhe Europes.
  • Do marin pjese ne takime me anetaret e Soqates se Semundjeve te Rralla, ne seminare, konferenca dhe workshop-e te organizauar nga Shoqata e Semundjeve te Rralla
  • Lajmet dhe njoftimet do postohen ne faqen e internetit te Shoqates
  • Do ngrihet nje komunitet online per pacientet me te njejten semundje ne website-in e shoqates

 

TE MESOJME NGA NJERI-TJETRI

  • Te mesojme nga eksperienca e njeri-tjetrit