Shoqata e Semundjeve te rralla ne shqiperi organizon Konferencen e pare me teme:
“Semundjet e Rralla ne Shqiperi. Aktualiteti dhe Perspektiva”
Ne kete konference do marin pjese mjeke te specialiteteve te ndryshme dhe paciente me semundje te ndryshme.
TI NUK JE VETEM!